Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MES DE LES SEXUALITATS I LES RELACIONS SANES

El proper 20 de novembre és el dia internacional de la memòria trans i el proper 25 de novembre es celebra el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, és per aquest motiu que, el Consell Comarcal se suma a les reivindicacions que clamen ambdós dies internacionals: la igualtat entre persones independentment de la seva Identitat de gènere i la fi de qualsevol tipus de violència per aquest motiu. Des del SIAD –Servei d’Informació i Atenció a les Dones-, amb la col•laboració de l’Oficina Jove, s’ha organitzat “Novembre. Mes de les sexualitats i les relacions sanes” per treballar per aquest objectiu.
Novembre, mes de les sexualitats i les relacions sanes
Novembre, mes de les sexualitats i les relacions sanes

DIVENDRES 30 OCTUBRE 2020

El proper 20 de novembre és el dia internacional de la memòria trans i el Proper 25 de novembre es celebra el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, és per aquest motiu que, el Consell Comarcal se suma a les reivindicacions que clamen ambdós dies internacionals: la igualtat entre persones independentment de la seva Identitat de gènere i la fi de qualsevol tipus de violència per aquest motiu.

Des del SIAD –Servei d’Informació i Atenció a les Dones- amb la col·laboració de l’Oficina Jove, s’ha organitzat  “Novembre. Mes de les sexualitats i les relacions sanes” per treballar per aquest objectiu.

Aquest és el segon any que s’engega “Novembre, mes de les sexualitats i les relacions sanes” per donar una mirada en positiu, educadora i sensibilitzadora que promogui canvis en la manera d’entendre la sexualitat i les relacions i pugui incidir en les seves violències.

Durant el mes de novembre s’han programat conta contes amb temàtica d’igualtat a grups d’infantil, Tallers sobre bon tracte a grups de Primària i tallers sobre sexualitat i relacions sanes a tots els cursos dels instituts. Així mateix, entre altres propostes, s’han programat dues xerrades dirigides a professorat, mares i pares sobre com abordar la sexualitat a la pubertat i adolescència.

Aquest any, la pandèmia del COVID 19, obliga a limitar la presencialitat als grups estables d’escoles i instituts i a realitzar les xerrades telemàtiques.

 

Trobareu tota la informació detallada al web http://www.25n.pallarssobira.cat/

Fitxers adjunts

Document Actions