Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

No volem violències sexuals a les nostres festes!

El proper 17/18 de juny, tindrà lloc la formació “Violències sexuals i punts liles a les festes del Pallars Sobirà”, impartit per l’associació GR-Feminista. Aquesta formació de dos hores dirigida a comissions de festes, regidories i personal de l’administració responsable de les festes, donarà les eines i estratègies per tal de sensibilitzar, detectar i intervenir davant la violència sexual a les festes majors.
Formació "Violències sexuals en entorns de festa i punts liles al Pallars Sobirà"
Formació "Violències sexuals en entorns de festa i punts liles al Pallars Sobirà"

DIMARTS 14 JUNY 2022

Comptarem, a més, amb el suport d’un punt lila a la majoria de municipis de la comarca del Pallars Sobirà, a càrrec de la mateixa associació.
Aquestes activitats estan finançades amb els fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, i de les quals participen els ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà amb la coordinació del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Al següent enllaç trobareu el formulari d’inscripció:

https://ja.cat/violenciespuntsliles

Comptarem, a més, amb el suport d’un punt lila a la majoria de municipis de la comarca del Pallars Sobirà, a càrrec de la mateixa associació. Aquelles festes que no disposaran de punt lila podran fer ús de tot el material de la campanya (fulletons, cartells, pancarta, etc.).

Continuem, d'aquesta manera, impulsant una proposta comunitària a tota la comarca i desplegant la campanya Només Sí és Sí. Respecta'm (www.nomessiessi.pallarssobira.cat) iniciada al 2019 a tota la comarca amb els fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere de la qual participen els ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà amb la coordinació del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Document Actions