Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRESENTACIÓ: “Vincles Alt Pirineu-Aran” i “Comunitats Contra l’Aïllament”

Presentació conjunta dels projectes “Vincles Alt Pirineu-Aran” i “Comunitats Contra l’Aïllament”. Aquestes dues iniciatives que tenen com a objectiu prevenir i abordar les situacions de soledat no desitjada al Pallars Sobirà, i a Sort, respectivament, i d’enfortir les relacions comunitàries.

DIJOUS 13 JUNY 2024

Les dues iniciatives treballen de forma coordinada, amb la finalitat de reforçar el paper de les xarxes veïnals per tal que cap persona se senti sola.

Aquest divendres, 14 de juny, a les 12 hores, al Casal Cívic i Comunitari de Sort, tindrà lloc la presentació de les dues iniciatives.

El projecte “Vincles Alt Pirineu i Aran” és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la Fundació iSocial, amb el suport dels Ajuntaments de la comarca i la col·laboració de la cooperativa Alba Jussà, i el finançament dels fons Next Generation, del departament de Drets Socials, de la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte es desenvoluparà a tota la comarca amb la finalitat de detectar i prevenir les situacions de soledat no volguda de les persones grans, i enfortir les xarxes veïnals i les activitats comunitàries per fer-hi front.

“Comunitats Contra l’Aïllament” és un projecte impulsat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, que es portarà a terme per l'entitat INTRESS des del Casal Cívic i Comunitari de Sort. L'objectiu és donar suport a persones de qualsevol edat que es trobin en situació de soledat no volguda, acompanyant-les cap a processos de socialització, cohesió social i enfortiment de la seva xarxa relacional amb el suport de persones voluntàries.

Si voleu conèixer com us poden beneficiar les dues iniciatives, us esperem aquests divendres a la presentació de les dues iniciatives.

                                   

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges