Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRESENTACIÓ del Pla Comarcal d'Envelliment Quilòmetre Zero del Pallars Sobirà

Propostes per millorar la qualitat de vida de les persones grans al Pallars Sobirà

DIVENDRES 07 JUNY 2024

Dia: Dijous 13 de juny

Hora: A les 18 h

Lloc: Sala d’Actes del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Per aconseguir que les persones grans gaudeixin d’un envelliment amb qualitat de vida al seu poble, a casa seva; per abordar la soledat no volguda; per  pal·liar els efectes de l’aïllament social, afavorir la reincorporació en la vida comunitària i per millorar el benestar, etc., des del Consell Comarcal del Pallars Sobirà s’ha impulsat l’elaboració i la redacció del Pla Comarcal d’Envelliment Quilòmetre Zero. Diagnosi de l’envelliment al territori.

Per a la redacció del Pla es va fer una diagnosi que va partir, entre d’altres, de les opinions, necessitats i demandes del col·lectiu de persones grans de la comarca, també de professionals de la salut, de representants municipals, etc. recollides a través de xerrades, enquestes i tallers participatius realitzats entre gener i abril de 2023. A partir del diagnòstic s’ha redactat un Pla Comarcal d’Envelliment amb un seguit d’accions a desenvolupar entre 2023 i 2025 que us presentarem aquest dijous.

Esperem poder comptar amb la vostra presència i compartir amb vosaltres les impressions respecte el Pla Comarcal d’Envelliment i les accions dutes a terme fins ara per millorar la qualitat de vida de les persones grans de la nostra comarca.