Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RECOMANACIONS DAVANT L’ONADA DE CALOR

L'episodi d'altes temperatures que va començar aquest dilluns, i, que el Servei Meteorològic de Catalunya, avisa que continuarà amb més intensitat avui dijous, i s’allargarà fins dissabte, ha comportat que s’activi el PROCICAT en fase d'ALERTA per Onada de calor.
Consells per fer front a la calor
Consells per fer front a la calor

DIJOUS 16 JUNY 2022

Per a totes les persones usuàries del servei de teleassistència de la comarca, i mitjançant l’empresa prestadora, s’està realitzant una campanya informativa de les mesures que cal prendre davant l’onada de calor, amb les recomanacions  següents i que caldria que tota la població tingués present: 

  • Beure molta aigua i amb freqüència, el cos necessita aigua i mantenir-se hidratat, beure inclús encara que no es tingui set, evitar begudes ensucrades, cafè, té,..
  • Protegir la casa de la calor, abaixar les persianes i estendre tendals, si n’hi ha, i aprofitar les hores més fresques del dia per ventilar la vivenda.
  • Refrescar-se, durant les hores més caloroses del dia quedar-se a casa i refrescar-se amb dutxes o draps humits.
  • Menjar fresc i sa, augmentar el consum de fruites d’estiu i verdures, gaspatxos lleugers i amanides fredes.
  • Protegir-se del sol, es essencial protegir-se del sol durant les hores centrals del dia, mitjançant roba lleugera i utilitzar protector solar, evitar sortir al carrer a les hores més caloroses.

Document Actions