Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SOS LLET AL PALLARS SOBIRÀ.

GRÀCIES A LA VOSTRA COL.LABORACIÓ S’HAN RECOLLIT 495 LITRES DE LLET !!!

MOLTES GRÀCIES
MOLTES GRÀCIES

DIVENDRES 19 MAIG 2023

Del 28 d’abril al 12 de maig s’ha dut a terme la campanya SOS Llet a supermercats i botigues de la nostra comarca. 

Enguany la Unió Europea ens va  comunicar que aquest any 2023, l’ajuda procedent del programa del Fons Europeu d’Ajuda a les persones Desfavorides (FEAD) de la Unió Europea, NO contemplava l’aportació de llet i la Federació Catalana de Bancs dels Aliments ens va alertar que no disposava de llet per a distribuir a les persones més vulnerables. Per aquest motiu vam iniciar la campanya SOS Llet per aconseguir que els nostres veïns i veïnes que es troben en situació de vulnerabilitat poguessin seguir rebent aquest aliment bàsic.

Mitjançant aquesta iniciativa s’ha aconseguit recaptar un total de 495 litres de llet, que rebran les famílies més vulnerables del Pallars Sobirà i que segueixen un pla de treball amb els Serveis Socials a fi de millorar la seva situació. La recaptació es distribuirà a través del Banc dels Aliments.

Volem agrair l’esforç i la col·laboració a totes les persones que han fet donació de llet, als supermercats i comerços del Pallars Sobirà i a Creu Roja Pallars Sobirà, en definitiva, a totes les persones que heu fet possible aquest recapte.

 

Moltes gràcies!