Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SOS Llet Pallars Sobirà

La Unió Europea ens acaba de comunicar que aquest any 2023, l’ajuda procedent del programa del Fons Europeu d’Ajuda a les persones Desfavorides (FEAD) de la Unió Europea, NO contempla l’aportació de llet. La Federació Catalana de Bancs dels Aliments alerta que no disposa de llet per a distribuir a les persones més vulnerables i llança la campanya SOS LLET! per poder-ne comprar. Per aquest motiu iniciem una campanya per aconseguir que els nostres veïns i veïnes que es troben en situació de vulnerabilitat puguin rebre aquest aliment bàsic.

SOS Llet Pallars Sobirà
SOS Llet Pallars Sobirà

DIMARTS 25 ABRIL 2023

Com participar? 

Podeu participar comprant brics de llet i dipositant-los a les caixes que trobareu a la sortida dels comerços de la comarca.

Necessitem llet de tot tipus, però principalment llet de vaca sencera.

Els comerços que participen en aquesta iniciativa són:

Sort: Giró, Casa Kiko, DIA i Plusfresc

Soriguera: Cash Giró

Rialp: Giró i El Racó del Pallars (benzinera)

Llavorsí: SUMA i Ca d'Antema

Esterri d'Àneu: Plusfresc, Coaliment i Mixt 

Espot: La Voliaina i El Rebost d'Espot

Ainet de Cardós: Supermercat Joanet

A més a més, també es poden fer donacions econòmiques en línia a la web  https://gestorcrm.bancdelsaliments.org/ca/sos_llet

L’actual context d'inflació ha ocasionat que els Bancs dels Aliments es trobin en una situació delicada, ja que alguns dels productes que han patit les majors pujades de preus han estat els bàsics.

Per aquest motiu us animem a tots i a totes a participar a la campanya de SOS Llet Pallars Sobirà i així poder garantir l’accés a aquest producte bàsic.

Galeria d'imatges