Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banc de productes de suport-Accessibilitat

             DIPTIC ACCESSIBILITAT.jpg  

dos logos separats.jpg next nou.jpg  Dep Drets Socials.jpg CR-CAT-Horizontal-RGB (1).png

Accessibilitat és el conjunt de condicions de comprensibilitat i usabilitat que han de complir l’entorn, els espais, els edificis, els serveis, els mitjans de transport, els processos, els productes, els instruments, els aparells, les eines, els dispositius, els mecanismes i els elements anàlegs perquè totes les persones els puguin emprar i en puguin gaudir amb seguretat i comoditat i de la manera més autònoma i natural possible.

Què oferim?

BANC DE PRODUCTES DE SUPORT DEL PALLARS SOBIRÀ (BPS)

És un servei de caràcter comarcal que proporciona ajudes tècniques, en modalitat de préstec, a les persones amb una discapacitat o dependència, amb l’objectiu de millorar la seva autonomia personal o bé facilitar les tasques a la persona cuidadora, generalment en situacions de necessitat sobtada o esdevinguda en poc temps, sigui transitòria o de llarga durada.

Productes disponibles:

  • Cadires de rodes
  • Crosses i caminadors
  • Productes de suport per al bany
  • Discs giratoris
  • Grues
  • Baranes de llit
  • Altres

SERVEI D’ASSESSORAMENT I SUPORT A L’AUTONOMIA PERSONAL

És un servei per orientar i assessorar les persones amb discapacitat o dependència i el personal cuidador (professionals o familiars) sobre productes de suport adequats a les seves necessitats, les possibles solucions i els recursos existents, així com oferint informació/formació per a la correcta utilització del producte, i si és el cas, a domicili. També, per informar, orientar i assessorar els professionals socials de referència en productes de suport per a la mobilitat, activitats de la vida diària, per a la comunicació i l'accessibilitat.

logo recicla.jpg  DONA-LI UN SEGON ÚS!!!!!

SI TENS ALGUN PRODUCTE DE SUPORT A CASA, CADIRES DE RODES, CAMINADORS, CROSSES..., I JA NO EN FAS RES, I ESTÀ EN BON ESTAT PERQUÈ ALGÚ EN PUGUI FER ÚS, POSA’T EN CONTACTE AMB LA CREU ROJA PALLARS SOBIRÀ!

Contactes:

Creu Roja. Pallars Sobirà

Telèfon 973620164

pallars_sobira@creuroja.org

Horari: De dilluns a divendres de 9.30 a 13 hores

Serveis Socials

Telèfon 973620107

serveissocials@pallarssobira.cat

Cita prèvia