Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Persones Refugiades

 concepte.jpg

logo_.png

volemacollir_.png

Casa nostra, casa vostra  és un grup de persones independents i un conjunt d’entitats del país. Som cultura i som societat civil. Som arquitectes, periodistes, obrers, advocats, autònoms, persones a l’atur, intel·lectuals i estudiants. I compartim una profunda preocupació per la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea.

Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra.

                       video_mediterraneo.jpg

Catalunya és un país que vol i pot acollir persones refugiades.

                       espot_.jpg

                      Vull Col·laborar. Què podem fer?

video2_.jpg

         LA MA REFUGI 

Inventari de recursos per a l’acollida de persones refugiades: A la vista de la multitud d’oferiments de tota mena que persones a títol individual, entitats, empreses, etc. Posen a disposició de les institucions i les entitats, des d’aquest Consell Comarcal s’elabora un inventari on es recullen, de forma centralitzada a través dels Serveis Socials, tots els recursos, tant els de naturalesa material (habitatges…) com immaterial (serveis de traducció, acompanyament escolar…), de tal manera que, finalment, el Comitè per a l’acollida de persones refugiades (Acord Gov/151/2015) disposi de la informació sobre el total de recursos que dinàmicament s’hauran ofert per a l’acollida de persones refugiades. Contacte: Serveis Socials –Servei d’immigració- Tel.973 620107

Educació per al desenvolupament: En el marc de la campanya de suport a les persones refugiades, que des del Fons Català es va obrir el setembre de 2015, s’han aprovat 16 projectes de diferents ONG’s per a la sensibilització de la ciutadania. Per això, us posem a l’abast la informació dels projectes aprovats des dels quals es desenvoluparan nous recursos pedagògics, tallers, xerrades, materials didàctics i altres recursos per a sensibilitzar la ciutadania. En adjunt i en aquest enllaç teniu una infografia on es mostren els 16 projectes, l’entitat que el duu a terme, la fitxa de sinopsi de cada projecte (clicant la “i”) i el contacte de cada entitat (clicant el sobre). A més, veureu que la temàtica que tracta cada proposta està representada amb icones, l’explicació de les quals la teniu en una llegenda a sota.

El Pallars amb els refugiats: http://fempirineu.cat/refugiats 

E-Mail: pallarsacull@gmail.com 

logo_refugiats_.jpg

Document Actions