Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SAI-Servei d'Atenció Integral

 

Dep Drets Socials.jpg

SAI-Servei d'Atenció Integral a la diversitat afectiva, sexual i de gènere d'àmbit comarcal. Aquest servei té per objectiu esdevenir un espai de referència per donar visibilitat al col·lectiu LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals) i garantir els seus drets, mitjançant accions de sensibilització i prevenció contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.
El SAI LGBTI forma part de la Xarxa de Serveis d'Atenció Local de Catalunya i ofereix informació i assessorament sobre la temàtica LGBTI i sobre els recursos de què poden disposar les persones LGBTI; atenció d'incidències que no constitueixin delicte penal, infracció administrativa o tracte de discriminació en l'àmbit laboral; i també la gestió i la tramitació de denúncies per possibles casos de discriminació o violència contra persones LGBTI. 

Què oferim?

Assessorament personalitzat a persones i famílies LGBTI, llurs entorns i qualsevol persona interessada. Informació, orientació i assessorament sobre els drets de les persones LGBTI i l’exercici d’aquests.

Assessorament psicològic a les persones LGBTI en els processos personals d’identitat sexual i de gènere.

Atenció i/o derivació a serveis especialitzats en situacions de discriminació per raó d'identitat, orientació i expressió de gènere.

Sensibilització i informació ciutadana, comunitària i social.

 

      “Aturem la discriminació LGBTI a la feina i arreu!"     

             VIDEO.png

                            Digues prou a l’LGBTIfòbia!  

diputacio.jpg

Contacte

Telèfon 973620107

sai@pallarssobira.cat

Cita prèvia