Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya per la igualtat

El Pallars Sobirà posa en marxa la campanya “Tant tu com jo” per fomentar la igualtat entre dones i homes

Durant segles, la lluita feminista ha treballat per poder viure en una societat en què la desaparició de la discriminació envers les dones sigui una realitat; però el fet que en ple segle XXI sorgeixin lleis per potenciar aquests principis (com la Llei 17/2015, de 21 de juliol, d’igualtat efectiva entre dones i homes) vol dir que encara hi ha obstacles que impedeixen la visibilitat de les dones en igualtat de condicions dins de la nostra societat. Aquesta discriminació la podem observar de forma transversal: en l’àmbit públic i privat, rural i urbà i independentment de la situació econòmica i social, tot i que aquesta darrera acostuma a ser un agreujant.

“Tant tu com jo” mostra el testimoni de persones de la comarca del Pallars Sobirà que trenquen estereotips de gènere i vol sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere oferint alternatives reals.

Aspectes com la segregació horitzontal, la corresponsabilitat en el treball domèstic i de cura, el sostre de vidre, la conciliació de la vida laboral i familiar i les noves masculinitats, són alguns dels aspectes que cal tenir molt presents per assolir una igualtat real entre dones i homes.

Si volem avançar com a societat, cal que practiquem la igualtat!

  

      Postal Blanca.2.jpg Postal Carlos.2.jpg Postal Marta.2.jpg Postal Jordina.2.jpg  Postal Rosa Maria.2.jpg Postal Bernat.2.jpg

                                       Fotografia: Jordi Oliver                              Disseny Gràfic: espainomada.com