Busques informació de beques i ajuts per estudiar?

Beques i ajuts

Que trobes que estudiar és car, entre matrícules, materials, desplaçament o, si t'has de traslladar, manutenció? Tens càrregues personals i familiars i no pots escollir entre o estudiar o haver de treballar? Que voldries anar a estudiar a l'estranger però resulta inassequible a la teva butxaca?

Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, des de la Unió Europea als ajuntaments, passant per l'administració de l'Estat espanyol i la del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Potser tens els requisits per a rebre una beca o un ajut a l'estudi i qualsevol de les necessitats relacionades (transport, habitatge si estudies lluny de casa, alimentació, etc. ).

Informa-te'n abans de començar el curs acadèmic.Finançament als estudis universitaris i treballs de recerca a Catalunya

Totes les universitats de Catalunya tenen una borsa de beques i ajuts pròpia. Les convocatòries i sol·licituds per participar en el procés d'obtenció d'una beca les gestiona i les atorga directament la universitat a la qual estiguis matriculat o hi vulguis estudiar, d'acord amb les directrius i criteris marcats per cada centre. N'obtindràs més informació a la web de la teva universitat.

Però també n'hi ha més.Més beques i ajuts

 • Becas.com  
  Cercador temàtic sobre beques a l'Estat espanyol. S'hi poden cercar les convocatòries per àmbits d'estudi i més criteris. La web inclou un servei de notificacions per correu electrònic de la convocatòria de noves beques i ajuts, adients als teus interessos.
 • Ajuts per a l'aprenentatge d'idiomes dels més joves 
  El projecte Orator de la Generalitat de Catalunya proposa colònies d'immersió lingüística en anglès, francès o alemany per als alumnes de cicle superior de primària; i estades a França, la Gran Bretanya o Alemanya per als alumnes de secundària. La convocatòria se sol publicar el primer trimestre de l'any.
 • Vols estudiar idiomes? 
  El Ministeri d'Educació convoca milers de beques per estudiar idiomes a l'estranger durant l'estiu. Consulta les bases i presenta-t'hi.
 • Beques per estudiar Batxillerat a l'estranger 
  Beques convocades per la Fundación Comité Español de los Colegios del Mundo Unido per estudiar Batxillerat Internacional amb una durada de dos anys a col·legis que l'organització té arreu del món.