• Projecte de recollida de residus "Porta a porta"

  • Borsa d'habitatge online

Darreres Notícies

El proper 26 de juny a les 12.30h tindrà lloc la xerrada sobre llenguatge no sexista i la presentació de la Guia de llenguatge no sexista del Consell Comarcal recentment revisada pel Servei Comarcal de Català i editada pels Serveis Socials, Servei d’Igualtat Aquest acte respon, en primer lloc, al compromís del consell comarcal de treballar per una igualtat efectiva entre dones i homes i, en segon lloc, a la implementació de les accions establertes al Pla Intern d’Igualtat del Consell Comarcal, en aquest cas, de la segona línia estratègica: Comunicació, imatge i llenguatge.
Els treballadors del Programa Treball i Formació que formen la brigada comarcal han netejat i fet el manteniment de tots els guardacontenidors de la comarca del Pallars Sobirà.
El Pallars Sobirà se suma a la nova edició de la campanya “Cap nen/a sense Bigoti”. Aquesta iniciativa que promou l’Obra Social “la Caixa” i el Banc d’Aliments pretén aconseguir que les famílies amb risc puguin tenir accés a un aliment bàsic per al desenvolupament dels infants, com és la llet.

Agenda del Pallars Sobirà

Per veure tots els esdeveniments: FemSobira.cat

Tauler d'anuncis