• Projecte de recollida de residus "Porta a porta"

  •   

  • Borsa d'habitatge online

  • Borsa de residus de material per reutilitzar

Darreres Notícies

El passat 9 d’abril s’han dut a terme dues formacions organitzades per la Comissió d’Igualtat del Consell Comarcal i impulsades pels serveis SIAD i el SAI. “Practiquem la igualtat a la feina” dirigida al Servei de recollida de residus municipals del Consell Comarcal i “Practiquem la igualtat en l’educació”, adreçada al personal del Servei de menjador escolar i camp d’aprenentatge d’Esterri d’Àneu. Aquesta formació ha estat impartida per Maribel Bella, experta en polítiques d’igualtat, i s’han realitzat al mateix lloc de treball per tal de facilitar-hi l’assistència.
L’Ateneu Cooperatiu de L’Alt Pirineu i Aran (ACAPA) és l’entitat de referència del foment i promoció de l’Economia Social i Cooperativa en aquestes comarques, que forma part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius. L'ACAPA i els Serveis Educatius de l'Alt Pirineu- Aran convoquen aquests premis amb l'objectiu promoure i reconèixer treballs enfocats a la recerca en el camp de l’economia social i cooperativa d'aquestes comarques. ADREÇAT A: Alumnat de batxillerat de les comarques de l'Alt Pirineu i Aran TERMINI LLIURAMENT DE TREBALLS: 1 de març de 2020 Podeu consultar les bases a: https://goo.gl/vonYY5 Podeu consultar la convocatòria a: https://goo.gl/qn1yx6
El concurs d’idees emprenedores forma part del projecte Som idees, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar l’emprenedoria a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran a nivell de cicle superior de primària.

Agenda del Pallars Sobirà

Per veure tots els esdeveniments: FemSobira.cat

Tauler d'anuncis