Borsa de treball i xarxa de cooperació per a dones.

Department: 
Promoció econòmica

El proper dia 27 de febrer de 2007 a les 20h. es presentarà en el Consell Comarcal del Pallars Sobirà el projecte "Dona-Home Rurals". Esteu tots convidats a assistir-hi!!!


EQUAL és una iniciativa de la Unió Europea, cofinançada pel Fons Social Europeu i amb el projecte: Dona/Home Rurals és el primer projecte a favor de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes de les comarques de Lleida, amb l'objectiu darrer de contribuir a la millora de la situacio de les dones en relació amb el mercat de treball en un àmbit geogràfic de marcada ruralitat.

Com a resultat de l'acord entre 12 institucions públiques i privades es crea l'agrupació Lleida Igualtat, que durà a terme durant els propers 2 anys un total de 23 accions. Els beneficiaris i les beneficiàries d'aquestes accions són més de 2.000 i 350 homes, de diversa situació en relació amb el mercat de treball i residents tant a les comarques  de muntanya com de la plana. En aquest sentit cadascuna de les accions es dirigeix a un col.lectiu de població i a un àmbit geogràfic específic. Altres accions, a més, es dirigeixen a sectors d'activitat econòmica concrets ( agrícola, ramader, forestal, turisme, petites i mitjanes indústries, etc...)

Accions:

Assistència tècnica a microempreses i autònoms en zones de màxima ruralitat.

Borsa de treball

Xarxa de cooperació entre empresàries individuals i micropimes encapçalades per dones

Acte i accions gratuïts.

Per a més informació: Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Dinamització Ocupacional

  www.cedricat.org