El Consell Comarcal col.laborador del Festival Pyrene d'enguany, a Sort.

Department: 
Activitats culturals

Aquesta gran cita dels amants de la cultura, la muntanya i la natura pirinenca, arriba a la seva setena edició i seguint en la seva línia habitual presentarà un atractiu cartell musical, un complert programa d’activitats relacionades amb les ovelles i els pastors, a mes de la VII edició de les Fires del Llibre, Disc i Cartografia de muntanya,  l’Artesania i Gastronomia dels Pirineus.

El festival, que sens dubte s’ha convertit, en una de les cites imprescindibles pels pirinencs i els amants de la serralada, en aquesta edició permetrà conèixer i descobrir Sort, el Pallars Sobirà i La Noguera Pallaresa, un dels grans rius del Pirineu, envoltats per un entorn de Parcs de Natura Pirinenca (Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i Parc Natual de l’Alt Pirineu).

Antecedents.-

Aquesta festa a Sort és la setena edició del Pyrene. Vàrem començar a Otsagabia - Navarra, per donar un salt a les “Terres de Lleida”, Llavorsí - Pallars Sobirà, El Pont de Suert - Alta Ribagorça, La Seu d’Urgell – Alt Urgell, Tremp – Pallars Jussà i Salardú – Val d‘Aran, han estat les poblacions pirinenques que han acollit aquesta festa dels Pirineus en edicions anteriors.