Mapa de senders dels Pirineus

Department: 
Medi Natural
Per segon any consecutiu s’estrenarà a la Fira de turisme Internacional de Madrid, FITUR, el mapa plegable de senders als Pirineus.

Un tríptic, que ha estat un èxit en la darrera edició per la seva senzillesa i informació, recull més de trenta rutes practicables per la comarca, diferenciades en tres nivells, fàcil, mitjà i difícil.

A més de les rutes pròpiament dites hi ha vuit rutes transfrontereres que uneixen el Pallars Sobirà amb la regió de l’Ariège francesa. Una de les més reconegudes és la del Port de Salau, que cada primer diumenge d’Agost hi ha una trobada catalano-francesa per intercanviar cultures i reivindicar la unió de la Catalunya Nord.

Es preveu que gràcies al producte senders els visitants augmentin considerablement aquesta primavera, i sigui un dels productes estrella al costat dels esports d’aventura o la típica visita al llac de Sant Maurici, al Parc Nacional. Per a tots aquells que vulgueu rebre el tríptic a casa vostra només cal que ens feu arribar la vostra sol·licitud al nostre e-mail.

Aquesta publicació ha estat possible gràcies al finançament del programa europeu interreg III-A Espanya-França.