1a. Campanya de Prevenció de Residus

Department: 
Residus

Des de finals  del mes de novembre s’està portant a terme la campanya de prevenció de residus amb el suport de tots els comerços de la comarca. 
Aquesta campanya pretén fomentar la consciència de la població en matèria de residus, fent partícips als comerços d’aquesta iniciativa i a través d’ells informar els consumidors d’una sèrie de propostes senzilles per tal de reduir la quantitat de residus a través de les seves compres.

 Dins la mateixa campanya, durant tots els dimecres i els divendres del mes de novembre, es va realitzar un CURS DE PAQUETERIA GENERANT EL MÍNIM DE RESIDUS I DE CREACIÓ D’ORNAMENTS DE NADAL AMB MATERIALS RECICLATS a les noves instal·lacions de la deixalleria de Sort, en el qual van participar diferents comerciants de la comarca.

També es van repartir a tots els comerços del Pallars Sobirà un total de 3.500 bosses de roba. A cada consumidor se li lliurava una bossa de roba en comprar als  comerços adherits a la campanya i cada cop que l’usava o utilitzava qualsevol altre mitjà que estalvies una bossa de plàstic, omplia una butlleta per entrar al sorteig de 70 carrets de la compra fabricats amb banderoles publicitàries reciclades.

El dilluns 21 de gener es va realitzar el sorteig dels carrets de la compra.  Vegeu llistat de guanyadors.

El dissabte dia 9 de febrer a les 12 h a la deixalleria de Sort, es realitzarà el lliurament dels carrets de la compra als guanyadors i també es farà una visita guiada per les noves instal·lacions de la deixalleria. Aquest  acte està obert a tothom. Us hi esperem!!!