Guia d'activitats d'estiu 2008

Department: 
Joventut
Benvolguts/des

Com cada any la Secretaria de Joventut elabora la guia Activitats d’estiu 2008, la qual es publicarà en un diari de difusió nacional i a la vegada serà consultable per Internet.

El seu objectiu principal és recolzar el teixit associatiu juvenil tot fent difusió de les seves activitats d’educació en el lleure amb infants i joves, organitzades durant l’estiu de 2008 i que disposen de places obertes, garantint, a més, l’actualització setmanal de la informació continguda en el Web de la Secretaria de Joventut.

El tractament de la informació és igual que l’any passat. Tingueu en compte que la informació dels camps de treball subvencionats per la Secretaria de Joventut s’inclou automàticament, per la qual cosa no ens l’heu de facilitar.

Les fitxes per introduir les dades de les vostres activitats són generades pel programa Guia2008.exe.

Podeu obtenir el programari i el manual, accedint als enllaços següents:
http://www6.gencat.net/joventut/catala/sgj/agenda/activitats/activitats/docs/GUIA2008.exe  http://www6.gencat.net/joventut/catala/sgj/agenda/activitats/activitats/docs/manual2008.doc

Us recomanem que abans d’obrir el programa us llegiu amb la màxima atenció el Manual, ja que evitareu errors en la baixada del programa i en la introducció de les dades i ens estalviareu repassos i correccions sempre de mal fer a la darrera hora.

Un cop introduïdes totes les vostres activitats en el fitxer que automàticament el programa genera, ens l’heu de trametre a [email protected], com a molt tard, el llarg del dia 10 de març de 2008.

Recordeu que només les activitats comunicades fins el 10 de març constaran a la Guia d’estiu 2008, en format paper. Posteriorment a aquesta data i per tal de tenir la informació actualitzada en el nostre Web, ens podeu trametre setmanalment, i fins el 14 d’agost, noves activitats pel mateix procediment. Pel que fa a baixes o modificacions de dades ja aportades cal que ens ho demaneu específicament per correu electrònic a [email protected]

Per qualsevol dubte, problema o aclariment truqueu a Pere Biete (tel. 93 483 83 55 o [email protected]) o bé a Maria Rojo (tel. 93 483 83 83, ext. 6064, o [email protected]).