El Consell a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

Department: 
Agroramaderia
Department: 
Promoció econòmica

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha participat en la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt els dies 10, 11 i 12 d’octubre.

 

Enguany el Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha participat en la Fira alimentària d’Agramunt els dies 10, 11 i 12, amb la finalitat de donar a conèixer els productes pallaresos i promocionar la producció local.

 

El Consell Comarcal va posar a disposició dels productors de la comarca un estand , en el que s’ha pogut mostrar, comercialitzar i tastar els diferents aliments que es produeixen a la comarca, com ara formatge, embotits, galetes, xocolata, carn ecològica de vedella...  Sota el eslògan del tros al plat, es va donar a conèixer els productes locals del Pallars Sobirà, les persones que hi ha darrera, i la qualitat que tenen. 

 

Aquesta iniciativa forma part del programa transfronterer AGRIPROXI, en què el Consell Comarcal del Pallars Sobirà participa  juntament amb la Paeria de Lleida, el Parc agrari del Baix Llobregat i cinc institucions més del sud de França. L’objectiu és promoure l’agricultura de proximitat, sensibilitzar  la població en el consum lligat estretament amb l’economia, la cultura i el paisatge,   donar a conèixer els espais agraris de cada zona i també aconseguir  mantenir una activitat econòmica arrelada al territori i al seu entorn.

L’estand va acollir un gran nombre de visitants, els quals van poder conèixer, degustar, i comprar els productes elaborats al Pallars Sobirà.