FORFETS TEMPORADA GRAN PALLARS 2010-2011

Department: 
Joventut

Les persones que estan subjectes a aquest mètode de emissió de forfets de temporada:

 •  Empadronats des de fa 4 anys o més a qualsevol Ajuntament del Pallars Sobirà i amb contracte laboral al Pallars Sobirà.
 •  Persones del Pallars Sobirà fins a 25 anys que estiguin fora de la Comarca per raons d’estudis.

 

Forma de tramitar els forfets de temporada: 

 1. Totes les persones que entrin dins dels dos grups esmentats anteriorment hauran de tramitar el forfet de temporada a través del Consell Comarcal del Pallars Sobirà abans del 26 de novembre de 2010. Cal aportar la documentació en el moment de demara-lo ( Certificat d’empadronament i nómina de l’empresa per a la qual es treballa, en el cas de ser autònom un rebut del corresponent pagament, pels estudiants el Certificat d’Estudis )
 2. Omplir el formulari de sol·licitud del Forfet de temporada. Es necessari omplir un formulari per cada persona. Portar una fotografia del titular. Pot ser original o en format digital.
 3. Forma de pagament: L’import s’haurà de fer efectiu per transferència al numero de compte: 2013-1603-93-0200146669 de Caixa Catalunya, indicant el nom de la persona que fa el pagament. Si no fos així no es podrà emetre el forfet en cap cas. Caldrà portar el rebut de pagament alhora de demanar el forfet al Consell Comarcal.
 4. Dates de tramitació dels Forfets: Del 18 d’octubre fins al 26 de novembre. A partir del 27 de novembre no s’aplicarà el descompte.

 

 

Tarifes forfets Consell Comarcal:

Empadronats des de fa més de 4 anys i amb contracte laboral al Pallars

FORFET TEMPORADA fins el 26/11

205.00€

Persones de la Comarca que per raons d’estudis se’n vagin a fora

FORFET TEMPORADA fins el 26/11

74.00€

 

*A tenir en compte:

 

 1. Els forfets de temporada d’aquests dos grups s’hauran de tramitar a través del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, en cap cas a les taquilles de l’estació.
 2. El forfet de temporada serà vàlid per esquiar a les estacions d’Espot, Port-Ainé i Tavascan.
 3. En el forfet de passeig i el de ½ dia no s’aplicarà cap tipus de descompte  ( només s’aplica descompte en el passeig de temporada )
 4. Amb el fofet de passeig només es podrà fer servir el telecadira de la Roca en el cas d’Espot Esquí i el telecadira de Roní en el cas de Port-Ainé.
 5. Aquests preus no inclouen l’assegurança d’esquí.