Inscripcions 2011 a l'Escola de Pastors

Department: 
Agroramaderia
Department: 
Formació
Department: 
Promoció econòmica

A partir d’avui,29 d’octubre de 2010, sobre el període d’inscripció per poder sol·licitar una de les 17 places que enguany, l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral ofereix en la seva 3a. edició.

Trobareu a la web les bases de l’escola 2011 i el formulari de sol·licitud “Escola 2011. Apunta’t aquí!”. ÉS MOLT IMPORTANT que aquells/es que estigueu interessats en participar-hi, les llegiu atentament. Qualsevol dubte que tingueu al voltant d’aquestes només cal que ens envieu un e-mail a:[email protected] o bé telefonar-nos al 973 620 977.

La data límit de recepció de sol·licituds serà el proper 26 de novembre a les 3 de la tarda. Les sol·licituds s’enviaran preferencialment per correu electrònic a l’adreça electrònica de l’associació, abans esmentada. Amb la Sol·licitud s’haurà de fer arribar una foto recent del sol·licitant.

Coses a tenir en compte alhora d’omplir les sol·licituds:

1. Les sol·licituds són el primer filtre alhora d’entrar a l’Escola. Per aquest motiu és important que s’ompli a consciència i que s’aportin totes les dades i informacions necessàries perquè el jurat pugui valorar els candidats/es.

2. La setmana del 29 al 3 de desembre es farà la primera criva dels candidats/es. Dels seleccionats, es farà un segon procés de selecció que es realitzarà a través d’una entrevista personal amb els membres del jurat. Aquesta es portarà a terme a les oficines de rurbans, a Rialp (Pallars Sobirà). És imprescindible assistir a l’entrevista.

3. Entre el 13 i el 20 de desembre es faran les entrevistes personals. El jurat estarà format per tècnics de l’escola, pagesos, membres de l’ECA Pallars, ex-alumnes de l’escola i tècnics especialitzats. El dia 21, es comunicaran els seleccionats de l’edició 2011.

4. Tot i que l’escola disposa de 17 places, l’organització  es reserva el dret d’omplir-les, tenint en compte el perfil de les persones finalistes. Si aquests/es no presenten les característiques requerides quedaran places desertes.