Primera Jornada Salut Activa

Department: 
Joventut
Department: 
Serveis Socials

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà, des de les àrees de treball de Serveis Socials, de Salut i de Joventut, ha organitzat la 1a jornada “Salut Activa”, per a l’activació de la consciència saludable i la prevenció de la drogoaddicció, adreçada als alumnes de 3r i 4t d’ESO de la comarca del Pallars Sobirà,.

Aquesta jornada s’ha organitzat conjuntament amb l’Àrea Bàsica de Salut del Pallars Sobirà, dins del projecte Salut Escola; amb els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sort; l’IES Hug Roger III, de Sort;  el SES Joaquim Morelló d’Esterri d’Àneu, i el Centre de Natura de les Planes de Son.

“Salut Activa” pretén generar un espai de reflexió i d’intercanvi de punts de vista sobre les drogodependències, al mateix temps que es reflexiona sobre els riscos associats a aquest consum, en un espai natural, a través d’activitats lúdiques, xerrades-col.loqui i teatre-debat, amb l’obra “No em ratllis”, de la companyia Teatracció.

La 1a jornada “Salut Activa” se celebrarà el proper 11 de febrer de 2010, de les 9.30 hores fins les 16 hores, al centre de Natura de les Planes de Son.