Acte de lliurament de premis del 21è concurs Literari Intercomarcal Anton Navarro

Department: 
Català

Enguany hi han concursat 20 centres d'ensenyament, entre escoles i instituts, que han presentat 150 treballs. El jurat, estava format per mestres jubilats , que representaven les tres comarques participants: M. Lluïsa Borràs (Pallars Sobirà), Maria Janot (Pallars Jussà) i Josep Ramon Pueyo (el Pont de Sert), Van premiar 22 relats, entre accèssits, finalistes i guanyadors de diferents edats, repartits en sis categories.

Els guardonats del Pallars Sobirà en aquesta edició han estat: Ares Vázquez Mayoral (escola els Minairons de Ribera de Cardós), Genís Bellera Abella (escola la Closa d'Esterri d'Àneu), Albert Català Trujillo (institut Morelló d'Esterri d'Àneu), Ariadna de Castellarnau Roca, Andrea Clemente Gamarra i Joel Baró Mas (tots tres de l'IES Hug Roger III de Sort).

El premi està organitzat pels consells comarcals de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, i els serveis de català respectius, adscrits al Consorci per a la Normalització Lingüística. L'acte va estar presidit per representants polítics de les tres comarques organitzadores i el Sr. Xavier Macià, president del Centre de Normalització Lingüística de Lleida. Aquesta edició va comptar amb el suport del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Ajuntament de Sort i "la Caixa".

Seguidament a l'acte de lliurament, es va projectar la pel·lícula Arthur i la venjança d'en Maltazard, en la seva versió en català.

 

Documents: