PIRENÍSSIM, Turisme de l’Alt Pirineu i la Val d’Aran.

Department: 
Turisme

COORDINADOR DEL PROJECTE PIRENÍSSIM és reuneix al Pallars Sobirà

Sort a 19 d’agost de 2011


 

El President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibis Goset, s’ha reunit aquest matí amb el coordinador del projecte PIRENÍSSIM, Turisme de l’Alt Pirineu i la Val d’Aran, Francisco Càceres, qui ha informat del projecte i en quin moment es troba al president, que va prendre possessió del seu càrrec el passat mes de juliol.

Recordem que el projecte, anomenat inicialment “Nous Senders; un camí conjunt cap a l’ocupació” és el primer que realitzen les sis comarques de l’Alt Pirineu i Aran (l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, la Cerdanya i la Vall d’Aran). Serà executat durant aquest 2011 i està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors, regulat per l’Ordre TRE/293/2010”.

El projecte tracta la creació d’un producte turístic supracomarcal que tindrà en el formatge el principal nexe en comú, tot i que també s’hi espera que hi participin i reverteixi en altres agents econòmics com els restaurants, els establiments hotelers de qualsevol tipus, comerços i altres.

A la reunió que ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà a Sort, ha participat també el nou gerent entrant, Miquel Bringueret Constanza.