Curs de producció ecològica de poma i pera de muntanya

Department: 
Activitats culturals
Department: 
Agroramaderia
Department: 
Formació
Department: 
Medi Natural

L’interès per la producció de fruita a muntanya creix cada vegada més. La possibilitat d’obrir un nou mercat i les
bones experiències vistes en d’altres llocs presenta un futur prometedor per aquest tipus de cultiu. Aquestes jornades volen donar els coneixements tècnics bàsics per produir aquesta fruita al Pallars Sobirà.

PROGRAMA
09.30 h Inscripcions i lliurament de la documentació      
10.00 h Presentació de la Jornada Parc Natural de l’Alt Pirineu i Consell Comarcal del Pallars Sobirà.      
10.20 h Visió ecològica de la fructicultura i casuística de la producció a muntanya Sr. Andreu Vila Pascual, enginyer agrònom.      
11.30 h Pausa      
12.00 h Elecció del material vegetal i disseny de plantació Sr. Andreu Vila Pascual, enginyer agrònom.      
13.00 h Gestió del sòl, fertilització, reg Sr. Andreu Vila Pascual, enginyer agrònom. Costos de producció i experiència de la comercialització de la cooperativa Can Perol Sr. Andreu Vila Pascual, enginyer agrònom.      
15.00 h Cloenda de la Jornada      

LLOC DE REALITZACIÓ   
Sala d’actes del Parc Natural de l'Alt Pirineu C/ de la Riba, 1 LLAVORSÍ  
  
INSCRIPCIONS
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del Consell Comarcal del Pallars Sobirà (Tel: 973620107 – A/e: [email protected]) El nombre de places és limitat (40 places).