FORFETS TEMPORADA 2013-14

Department: 
Joventut
Department: 
Medi Natural
Department: 
Turisme

Poden gaudir dels descomptes en els forfets els veïns/es que compleixin algun dels següents requisits:

 • Residents empadronats, menors no escolaritzats (de 0 a 6 anys inclosos).
 • Júniors (de 18 a 25 anys). Empadronats des de fa 4 anys o més en qualsevol Ajuntament del Pallars Sobirà. Treballadors o estudiants. 
 • Adults (de 26 a 64 anys). Residents empadronats des de fa 4 anys o més en qualsevol Ajuntament del Pallars Sobirà i amb contracte laboral a la comarca.
 • Residents empadronats de 65 a 74 anys. 
 • Residents empadronats de més 75 anys.

 

Com es poden obtenir els forfets de temporada:

 • Totes les persones que entrin dins dels grups esmentats anteriorment hauran de tramitar el forfet de temporada a través de l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà del 14 al 30 de novembre. Cal aportar, en el moment de demanar-lo, volant històric d’empadronament i, a més, en el cas dels treballadors assalariats, còpia de la nòmina de l’empresa per a la qual es treballa; en el cas de ser autònom, un rebut del corresponent pagament; i per als  estudiants, un certificat d’estudis o la còpia de l’ingrés de la matrícula vigent.
 • Omplir el formulari de sol.licitud que trobareu adjunt. És necessari omplir un formulari per cada persona. Cal annexar una fotografia del titular  que pot ser original o en format digital.
 • Forma de pagament: l’import s’haurà de fer efectiu per tranferència al numero de compte: 2013-1603-90-0200167847 de Catalunya Caixa, indicant el nom de la persona que fa el pagament. Si no és així no es podrà emetre el forfet en cap cas. Caldrà lliurar el rebut de pagament a l’hora de demanar el forfet a l’Oficina de Turisme.
 • Dates de tramitació dels forfets: a partir del 14 al 30 de novembre

 

Tarifes temporada 2013-2014:

preus forfets 2013-14

 

A tenir en compte:

 1. Els forfets de temporada d’aquests grups s’hauran de tramitar a través de l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, en cap cas a les guixetes de l’estació.
 2. Aquests preus no inclouen l’assegurança d’esquí.
 3. El forfet serà vàlid per esquiar a les estacions del grup FGC: Espot Esquí, Port-Ainé, Tavascan, Vall de Núria i Vallter 2000. A l’estació de la Molina es farà un descompte del 50% en el forfet de dia.
 4. Per si és del vostre interès, podeu consultar en el pdf adjunt informació relativa al finançament dels forfets de temporada.