Programa PROXIMITAT AECC AL PALLARS SOBIRÀ

L’aecc-Catalunya contra el càncer- Lleida, en el marc del Programa PROXIMITAT AECC AL PALLARS SOBIRÀ ha organitzat un seguit d’activitats a la nostra comarca per al primer semestre de 2013 agrupades sota el títol “Taula d’intercanvi per a la prevenció i d’informació sobre el càncer”.

Es tracta d’una sèrie de trobades per parlar de diferents qüestions al voltant del càncer. L’assistència és gratuïta i van dirigides a malalts, familiars, cuidadors i persones interessades en general.

Les activitats tindran lloc a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pirineu, c/ Camí de la Cabanera, 2, de Sort  de 19 a 20 hores.

 

Les activitats previstes per als propers mesos són les següents:

 

            Dia 04/03/2013 Alimentació sana

            Dia 08/04/2013 L’aecc i els seus serveis

            Dia 06/05/2013 Una explicació clínica del càncer

            Dia 03/06/2013 Prevenció del càncer de mama

            Dia 01/07/2013 Esport i prevenció del càncer

 

La primera activitat  s’anomena “Taller alimentació i cuina sana, prevenció i tractament del càncer”.

Es tracta d’un taller formatiu i experiencial sobre alimentació i cuina tenint en compte les necessitats del malalt de càncer i per a la seva prevenció.

Va dirigit a malalts, cuidadors i persones interessades en general, que fan tasques diàries a la cuina.

El taller anirà a càrrec de la Dra. Antonieta Barahona Viñes, nutricionista i col·laboradora d'AECC Lleida.

Aquest programa d’activitats està organitzat per l’aecc-Catalunya contra el càncer- Lleida         (www.aecc.es, tel. 679529818, correu electrònic: [email protected]) i compta amb el suport de: Consell Comarcal del Pallars Sobirà, CAP Sort, Hospital Comarcal del Pallars, CatSalut -Programa de detecció precoç del càncer de mama- i SIAD Pallars Sobirà.