Programa Proximitat AECC Pallars Sobirà

L’aecc-Catalunya contra el càncer- Lleida, en el marc del Programa PROXIMITAT AECC AL PALLARS SOBIRÀ ha organitzat un seguit d’activitats a la nostra comarca per al primer semestre de 2013 agrupades sota el títol “Taula d’intercanvi per a la prevenció i d’informació sobre el càncer”.

Es tracta d’una sèrie de trobades per parlar de diferents qüestions al voltant del càncer. L’assistència és gratuïta i van adreçades a malalts, familiars, cuidadors i persones interessades en general.

Les activitats tenen lloc a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pirineu. C/ Camí de la Cabanera, 2, de Sort,  de 19 a 20 hores.

 Les activitats previstes per als propers mesos són les següents:

 

            Dia 04/03/2013 Alimentació sana

            Dia 08/04/2013 L’aecc i els seus serveis

            Dia 06/05/2013 Una explicació clínica del càncer

            Dia 03/06/2013 Prevenció del càncer de mama

            Dia 01/07/2013 Esport i prevenció del càncer

Aquesta segona activitat “L’aecc i  els seus serveis”, es tracta d’una xerrada informativa sobre els serveis que l’Associació Espanyola Contra el Càncer –Catalunya contra el Cáncer- ofereix a les persones amb càncer, les seves famílies, i a la població en general a la província de Lleida. És gratuïta i oberta a tot el públic.

El taller anirà a càrrec de la Sra. Eva Figuera, psicooncòloga i gerent de l’aecc Lleida.

Organitzada per AECC Catalunya contra el càncer-Lleida, compta amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, el CAP Sort, l’Hospital Comarcal del Pallars, CatSalut -Programa de detecció precoç del càncer de mama- i el SIAD Pallars Sobirà.