Lliurament de premis del Concurs Literari Intercomarcal Anton Navarro

Department: 
Català

El diumenge 30 de novembre, a les 11.30h i al cinema-teatre Els Til·lers de Sort, tindrà lloc l'acte de lliurament de premis del 24è Concurs Literari Intercomarcal Anton Navarro, organitzat pels consells comarcals de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, i el Centre de Normalització Lingüística, a través dels serveis comarcals de Català respectius, amb l'objectiu de fomentar la creació literària en català entre els infants i joves d'aquestes tres comarques pirinenques.

En aquesta edició hi han participat 19 centres d'ensenyament, entre escoles de primària i instituts d'educació secundària. El jurat està format per tres persones vinculades al món educatiu: Assumpta Gelats, Rosa Ros i Josep Serrano. L'acte de lliurament anirà seguit de la projecció d'una pel·lícula infantil en català: Operació Cacauet.

En aquesta edició, el Concurs ha comptat amb el suport del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, i l'Ajuntament de Sort.