Nou servei d'assessorament sobre sexualitat i afectivitat per Whatsapp "AsSEXora't"

Department: 
Joventut

L’horari d’atenció és cada dia (dl a dg) de 17h a 18h de la tarda i els dissabtes de 00h fins a les 04h de la matinada fins al 4 de setembre de 2015.

Assexorem, és un servei de consulta virtual gestionat per l'Associació AntiSida de Lleida, que aporta una educadora encarregada de resoldre els dubtes que plantegin els i les joves via Whatsapp, i és possible gràcies a DGJ i l’Oficina Jove de l'Alt Urgell.

“Assexorem és un bon recurs per tots aquells joves que tinguin dubtes sobre sexualitat i afectivitat i que vulguin resoldre’ls al moment, de manera no presencial, anònima i gratuïta”.

 

Assexorem, és un servei que es va instaurar de manera pionera a Catalunya l'estiu de 2014 a la comarca de l'Alt Urgell a través de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell amb el suport de la DGJ i gràcies al servei de l'Associació AntiSida de Lleida. Enguany és la segona edició d'aquest projecte que es consolida després dels bons resultats i valoració de la primera edició i recentement s'ha decidit ampliar l'abast del servei a la resta de comarques de l'Alt Pirineu i Aràn per tal d'aprofitar i rentabilitzar el recurs.