Nova T-10 entre el Pallars Sobirà i Lleida amb un 20% de descompte per trajecte

Department: 
Joventut
Department: 
Transport
Department: 
Turisme

El nou títol de transport ja s’ha posat en marxa, és multipersonal i utilitza la tecnologia de validació sense contacte.

SORT | El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en marxa un nou abonament multiviatge T-10/60 per tal de promoure l’ús del transport públic en les comunicacions entre el Pallars Sobirà i Lleida. La targeta inclou 10 viatges amb una validesa de 60 dies.

El nou títol de transport suposarà un estalvi d’un 20% del preu del bitllet senzill actual en els trajectes de les línies d’autobús entre les poblacions d’Esterri d’Àneu, Llavorsí i Sort amb Lleida de les línies interurbanes gestionades per Alsina Graells.

Així, dels 13,10€ que actualment val un bitllet a Lleida des d’Esterri d’Àneu, amb la nova T-10 el preu es reduirà a 10,48€; dels 11,60€ que val el viatge des de Llavorsí, ara es podrà adquirir per 9,28€ i dels 10,10€ que val el trajecte des de Sort, amb la nova T-10 el viatge sortirà a 8,08€. Els abonaments tenen un preu total de 104,80€ des d’Esterri d’Àneu, de 92,80€ des de Llavorsí i de 80,80€ des de Sort. Els horaris es mantindran.

El títol de transport T10/60 és multipersonal i per tant el poden utilitzar els membres d’una mateixa família o un grup d’usuaris per fer els seus desplaçaments de forma conjunta. Aquest títol de transport utilitza la tecnologia de validació sense contacte i es pot recarregar a bord dels propis vehicles.

L’actuació complementa l’oferta ja existent al Pallars Sobirà amb l’abonament T-10/120, que es va posar en marxa a finals de 2013, i que connecta els Pallars amb Barcelona a meitat de preu. El desplegament del sistema tarifari integrat ha estat llargament reivindicat pels ens comarcals.

L’abonament es podrà adquirir a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, ubicada a Sort i a l’estació d’autobusos de Lleida.