Aquesta tardor Compost Pallars Sobirà !!!

Department: 
Medi Natural
Department: 
Residus

 

Compost Pallars Sobirà és un adob procedent del compostatge de la fracció de matèria orgànica recollida a través del sistema Porta a Porta de la comarca. La fracció orgànica es processa i tracta fins a aconseguir un compost de gran qualitat fàcil de transportar i aplicar.


Gràcies al seu gran èxit en horts, jardins, jardineres, testos, etc. durant els mesos de primavera i estiu se'nvaren esgotar les existències. En aquest moment torna a estar a disposició de tots els usuaris que ho desitgin.  

 

Aquest compost ha estat catalogat com a compost actiu de classe A, tenint en compte la quantitat de metalls pesants, cosa que el situa a la categoria més alta, i el converteix en apte per a l'agricultura ecològica. 

 

El Compost Pallars Sobirà segueix sent gratuït. Podeu vindre’l a buscar a les dues deixalleries de la comarca. Per endur-vos-el caldrà que dueu el vostre propi recipient. 

 

L'horari de la deixalleria de Sort és de 9h a 15h de dilluns a diumenge i de 16h a 18h dimarts, dijous, dissabte i diumenge. Per a més informació truqueu al 973 620 310 o al 666 408 002.

 

 

L'horari de la deixalleria d'Esterri d'Àneu és de dilluns a dimecres de 8h a 17h, dimarts, dijous i divendres de 8h a 15h i dissabte i diumenge de 9h a 14h i de 15h a 17h. Per a més informació truqueu al 652 894 458