ATURADA SERVEIS SOCIALS

Department: 
Serveis Socials

Davant l'agressió patida per una companya dels Serveis Socials de Salt el passat divendres 23 de novembre, els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà lamentem profundament els fets i condemnem rotundament l'agressió. La violència no és en cap cas la resposta ni el camí, cal recordar-ho sempre.

 

Les treballadores dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà reclamem seguretat i protecció a la feina, així com unes condicions laborals que ens permetin desenvolupar la nostra tasca amb les màximes garanties de qualitat vers la ciutadania.

 

Així mateix, expressem el nostre suport a la companya agredida i el seu entorn, així com el nostre desig que es recuperi aviat, i ens solidaritzem amb les companyes del Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt en la denúncia de l'agressió.

 

 

 

Les treballadores dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà ens sumem i donem suport a la convocatòria feta pels sindicats CCOO i UGT, d'aturada de quinze minuts que tindrà lloc demà divendres, 30 de novembre, a les 12.30h, per defensar els professionals de Serveis Socials i en contra de la violència ocupacional que patim.

 

L’aturada es farà davant dels centres de Serveis Socials dels Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions i centres de treball de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya arreu del territori, i tindran com a objectiu condemnar l'agressió i denunciar la situació de desprotecció i les condicions de precarietat en què desenvolupem la nostra feina.