Classes de Formació d’Adults. Preparació de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà

Department: 
Formació d’Adults
Department: 
Serveis Socials

Des de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i finançament del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, s’organitzen cada any classes de Formació d’Adults per a persones majors de 18 anys. Enguany les classes que es preveu realitzar són classes per a la preparació de proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà.

 

Les classes, gratuïtes, es realitzaran els dimarts i dimecres des del 28 de novembre de 2018 fins el 30 d’abril de 2019, de 16.30 a 19.30 hores, al Telecentre del Pallars Sobirà, a Sort (Camí de la Cabanera s/n).

 

Per a informació i inscripcions us podeu adreçar a Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, trucant al telèfon 973620107 o bé passant per les oficines al C/ Del Mig, 9, de Sort.

 

Les classes aniran a càrrec de l’Associació REINTEGRA, que té experiència en la realització d’aquest tipus d’accions i que a les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà està duent a terme el programa gratuït Noves Oportunitats Lleida adreçat a joves de 16 a 24 anys que no estiguin estudiant ni treballant i inscrits al programa de Garantia Juvenil i que ofereix orientació, un itinerari formatiu (ajuden a superar la Prova d’Accés als Cicles de Grau Mitjà o obtenir un certificat de professionalitat) i fan un seguiment personalitzat.


L' Associació Reintegra, junt amb el programa INCORPORA de l'Obra Social La Caixa, presten servei d'assessorament i orientació laboral personalitzada a veïns i veïnes del Pallars Sobirà així com un procés de formació i selecció de personal a les empreses que necessitin incorporar nou personal, tots els dimecres al matí en un espai cedit del Consell.