COMMEMORACIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 7.3.18

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà, des dels Serveis Socials, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones  -SIAD Pallars Sobirà- i el Servei d’Igualtat, us convidem a l'acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones que tindrà lloc simultàniament a Sort i Esterri d'Àneu el proper dia 7 de març a les 12 hores. El programa de l'acte és el següent: 

A Sort, a l'oficina comarcal de Turisme:

 Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Raimon Monterde, alcalde de l'Ajuntament de Sort.

Declaració institucional de 8 de març "Veus que no veus", a càrrec del Sr. Carlos L. Isus, president del CC Pallars Sobirà.

Lectura de poemes a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Hug Roger III.

 

A Esterri d'Àneu, a l'Ajuntament:

 Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Ramon Villuendas, alcalde d'Esterri d'Àneu.

Declaració institucional de 8 de març "Veus que no veus", a càrrec de la Sra. Anna Panisello, vicepresidenta del CC Pallars Sobirà.

Lectura de poemes a càrrec dels alumnes de l'Institut Morelló.

 

L'acte està organitzat pel SIAD del Consell Comarcal amb el suport dels ajuntaments de Sort i d'Esterri d'Àneu, i l'Institut Hug Roger III de Sort i l'Institut Morelló d'Esterri d'Àneu. Us adjuntem el cartell de l'acte.

 

El dia 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones hi ha convocada una Vaga Feminista, per part d'organitzacions socials i el moviment feminista, a la qual donen suport, entre d'altres, els sindicats majoritaris. En aquest sentit, s'han convocat "aturades laborals" de dues hores durant el mateix dia, una al matí i una a la tarda, per denunciar la desigualtat, la precarietat i la violència vers les dones. És per aquest motiuque aquest any, excepcionalment, s'ha traslladat l'acte institucional al dimecres dia 7.