FESTA DE LA SALUT MENTAL 7 D'ABRIL A SORT

Department: 
Salut Mental
Department: 
Serveis Socials

La Setmana per la Salut Mental, del 3 al 7 d’abril de 2018,  té el lema” Tingues present: 1 de cada 4 persones ha estat, està o serà afectada per un problema de salut mental”.

Des de l’Associació de Salut Mental Pallars i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, l’Ajuntament de Talarn i l’Associació AMUP, s’hanorganitzat a Sort una sèrie d’activitats a fi de sensibilitzar i donar visibilitat a aquest col·lectiu, per tal de promoure i vetllar pels seus drets socials i civils aconseguint així una millora de la qualitat de vida de les persones amb malalties mentals i els seus familiars.

Per cloure la setmana, el proper dissabte 7 d'abril es durà a terme la Festa de la Salut Mental, coincidint amb el dia Mundial de la Salut, que tindrà lloc a les 17h a la plaça Sant Eloi de Sort. En aquest acte s’inaugurarà el local seu de l’associació,  es donarà a conèixer l’entitat i es realitzarà una xerrada sobre “Salut Mental i associacionisme” a càrrec d'Imma Ricart i Anna Castells. També tindrà lloc una intervenció artística col·lectiva amb “el petit”, la Cesca Gelabert i la Pilar Casas,  i concerts musicals amb César Canut, FAR OUT: Felling Acoustic, la Banda del Peirot i La Tribu.