Finalització de la campanya "Fer-ho bé té premi"

Department: 
Medi Natural
Department: 
Residus

El dia 2 d’abril va finalitzar la campanya de reforç de la recollida selectiva porta a porta Fer-ho bé té premi. Durant el mes de març, vuit educadors ambientals van estar repartits per tota la comarca, sensibilitzant, donant informació i realitzant qüestionaris a la població sobre el funcionament del servei. El principal objectiu d'aquesta campanya ha estat millorar la qualitat del servei de la recollida de residus, augmentar la participació ciutadana en la recollida porta a porta i reduir  la quantitat de bosses abandonades al carrer.

Els 100 habitatges que han utilitzat millor el servei de recollida selectiva porta a porta durant la campanya han obtingut un premi. S’ha donat el premi als habitatges que han utilitzat els cubells i han separat totes les fraccions correctament, han lliurat la fracció orgànica en bossa compostable i han seguit adequadament el calendari de recollida. El premi es tracta d’un xec regal que inclou un dinar o sopar per a dos persones en un establiment de l'Associació La Xicoia o un forfet més dinar al bufet al Parc Lúdic de Port Ainé.

A partir d’aquesta setmana s’inicia el repartiment dels premis als millors recicladors, i el dia 4 de maig es farà un acte oficial, obert a tothom, amb una visita a les instal·lacions de la deixalleria i clausura de la campanya