GRAN RECAPTE D’ALIMENTS: 30 de novembre i 1 de desembre de 2018

Department: 
Serveis Socials

 

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, adherits a la iniciativa de l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida i amb la col·laboració de Creu Roja Pallars Sobirà i Càritas Sort, participem en la campanya del GRAN RECAPTE D’ALIMENTS, dels propers dies 30 de novembre i 1 de desembre..

 

En aquesta desena edició i com hem fet des de la primera l’any 2011, el Gran Recapte es farà en supermercats i comerços de la comarca. Els aliments que es recullin aniran destinats a les famílies de la comarca en una situació més vulnerable i que segueixen un pla de treball amb els serveis socials a fi de millorar la seva situació.

 

Quins són els aliments que es necessiten? 

    
Llet, oli, conserves, llegums cuits, aliments infantils, caldo , farina, sucre i productes de llarga durada
 

 

 

Quan i on puc fer una donació d'aliments? 

  

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre,  als comerços de queviures i supermercats de la comarca. I, tot l’any, al Banc dels Aliments del Pallars Sobirà, amb seu a la Creu Roja Pallars Sobirà o a través de la web granrecapteonline.com.

 

Establiments col.laboradors:

 

Espot:  LA VOLIAINA  -   EL REBOST D’ESPOT    

Esterri d’Àneu:  SUPERMERCAT PLUSFRESC -  SUPERMERCAT COALIMENT    

Llavorsí:  SUPERMERCAT SUMA  -  CA D’ANTEMA  

Rialp:  SUPERMERCAT GIRÓ – EL RACÓ DEL PALLARS (benzinera)

Sort:  ALIMENTACIÓ MONTGARRI -  CASA JOANTET  -  COMERÇ GIRÓ -  SUPERMERCAT COALIMENT  - SUPERMERCAT KIKO - SUPERMERCAT PLUSFRESC – SUPERMERCAT DIA

Soriguera:  CASH GIRÓ (PORT CANTÓ)