Campanya: "Només Sí és Sí. Respecta'm"

Tots els municipis de la comarca, conjuntament amb el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials (SIAD-SAI) i el Servei de Joventut han engegat la campanya “Només Sí és Sí. Respecta’m”, en el marc del Reial  Decret-llei 9/2018, de 3 d’agost, de mesures urgents per al desenvolupament del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, que ratifica la urgència d’adoptar algunes mesures necessàries per avançar en l’erradicació de la violència de gènere i en l’assoliment d’una societat lliure de violència sobre les dones. Aquesta campanya s’ha finançat amb càrrec als crèdits rebuts del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat. 

Aquesta campanya és una iniciativa comunitària per abordar el sexisme en els espais d’oci nocturn de les festes populars i festes majors de la comarca.

A través de la campanya "Només Sí és Sí. Respecta’m" es pretén sensibilitzar tota la població, prevenir conductes sexistes i agressions sexuals, oferint informació, assessorament i acompanyament. Pretén conscienciar de la importància que tothom pugui gaudir d’unes festes lliures de sexisme i LGTBIfòbia.

És per aquest motiu que us convoquem el divendres 28 de juny a la formació sobre violències sexuals en espais d'oci nocturn (amb opció de matí o tarda) adreçada a les persones que formen part de les comissions de festes i persones interessades (majors de 16 anys) per col·laborar en la campanya i conèixer el protocol "Només Sí és Sí" per saber com actuar en cas que calgui. 

La vostra col·laboració és imprescindible! Feu que les vostres festes i festes majors siguin també lliures de violències masclistes!

 

INSCRIU-TE ARA A LA FORMACIÓ!