FESTA D’ESTIU. SISi –servei d’intervenció socioeducativa- JUNY 2019

Department: 
Serveis Socials

Diumenge 16 de juny de 2019 vam celebrar la festa d’estiu del SISi que realitzem cada any, amb tots els infants i adolescents usuaris del servei i les seves famílies. Enguany es va realitzar l’activitat  al Pirineus Parc Aventura, empresa d’aventura situada a la Guingueta d’Àneu, que ens va cedir les instal·lacions i els seus monitors per realitzar els circuits d’aventura, les més de 80 activitats que ofereix, repartides en 5 circuits de diferents nivells.

Tots els infants, equipats, des dels més petits fins els més grans, van poder participar dels diferents circuits. Alguns progenitors també  van animar-se i van gaudir amb els seus fills i filles dels reptes que planteja aquest bocs vertical: 500metres de tirolines, salts al buit, lianes, passarel·les, ponts, túnels, skate, slackline, estreps, gronxadors…

L’activitat va ser gaudida per tots i totes, i es va completar amb un bany a la platgeta del llac.

Volem donar les gràcies a tots i totes les participants del SISi, així com a Pirineus Parc d’Aventura per cedir-nos l’espai i, sobretot, per la bona acollida i atenció que els seus professionals ens van donar.

BON ESTIU !