Formació “Diversitat sexual i de gènere”

Department: 
Serveis Socials

El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, en què la formació és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat  dues formacions sobre Diversitat sexual i de gènere per als propers dies 3 i 4 d’abril, impartides per Abel Huguete, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida. Les formacions s’impartiran al Centre Cívic de Llavorsí.

 

La primera formació “Diversitat sexual i de gènere” va dirigida als/les educadors/es, mestres i professorat de llars d’infants, primària, secundària i altres centres formatius. L’objectiu principal serà adquirir estratègies per abordar les diversitats sexuals i de gènere a l’aula.

 

La segona formació “Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar” va dirigida a totes les famílies. L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació a les famílies es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere.

Per a més informació i inscripcions: [email protected]