Formació “Diversitat sexual i de gènere”

Department: 
Serveis Socials

El Servei d’Atenció Integral (SAI) ha organitzat  dues formacions sobre Diversitat sexual i de gènere per als propers dies 11 i 13 de juny, impartides per Abel Huguete, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida. Ambdues van haver de ser posposades el passat mes de maig per motius de salut del docent. Les formacions s’impartiran al Centre Cívic de Llavorsí. La primera va dirigida a professionals de l’educació i la segona, a les famílies.

 

El Servei d’Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, en què la formació és un pilar imprescindible.

 

La primera formació “Diversitat sexual i de gènere” va dirigida als/les educadors/es, mestres i professorat de llars d’infants, primària, secundària i altres centres formatius. L’objectiu principal serà adquirir estratègies per abordar les diversitats sexuals i de gènere a l’aula.

 

La segona formació “Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar” va dirigida a totes les famílies. L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació a les famílies es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere.

 

Per a més informació i inscripcions: [email protected]