El servei d’Immigració amb Sant Jordi 2019

Department: 
Immigració
Department: 
Serveis Socials

El Servei d’Immigració, dels Serveis Socials, del Consell Comarcal del Pallars Sobirà va participar el passat dia 23 d’abril,  en  les activitats que es van fer  dins els actes de la Diada de Sant Jordi, en el marc del  programa “A tota veu”. Un programa que va néixer al 2012 com una activitat dins l’àmbit de la cohesió i amb l’objectiu de fer del català llengua comuna en un context de reconeixement del pluralisme lingüístic a Catalunya, afavorint el coneixement entre persones amb llengües pròpies diferents. Es fan parelles de persones en què una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la seva traducció al català.

L’acte s’organitzà per part de l’Ajuntament de Sort, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el mateix Servei d’Immigració.

La jornada  a més a més va comptar amb la participació de diverses entitats de la comarca, totes amb un compromís amb  la cultura i l’art que pretenen acostar la tradició a totes les persones que participen fent una demostració de la feina que cadascú realitza. Es va comptar amb la participació del Consorci i Escola Itinerant de Música i Dansa del Pallars, la coral de Sort, la Colla Castellera Malfargats del Pallars, les Sardanistes de Sort, la biblioteca municipal i l’escola À. Serafí Casanovas.