SISi – Les empreses del territori col.laboren amb el SISi

Department: 
Serveis Socials

Des del SISi, Servei d’Intervenció Educativa Itinerant, del Pallars Sobirà, aquesta segona quinzena de juliol hem seguit fent activitats molt diverses en el lleure, oci, esport i natura amb la col·laboració de professionals especialitzats.

Jordi Gironès guia de muntanya i de barrancs emprenedor de l’empresa Be To Experience, ens va fer una sessió d’iniciació al ràpel. Amb tot l’equipament i explicacions necessàries per dur a terme aquesta activitat on els/les adolescents estaven motivats i il·lusionats per rapelar una paret.  A més ens ho va fer de manera gratuïta i voluntària. Agrair gratament el seu tracte i la seva disposició amb el servei i amb els/les adolescents.

L’últim dia del servei vam voler fer una activitat diferent, així vam poder gaudir d’un recorregut magnífic a cavall amb la Hípica Llavorsí. On vam poder contemplar l’entorn a cavall durant una hora. A un preu molt raonable i assequible.

Volem agrair la col·laboració de les dues empreses amb el servei, així com el tracte que ens han ofert i sobretot per tot el que ens han ensenyat i com ens han fet gaudir de les activitats i l’entorn de la nostra comarca.