Altres

Surt a exposició pública la declaració de les esglésies de Sant Julià d'Arrós i Sant Lliser de Benante, com a Béns Culturals d'Interès Local

Llistat definitiu d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria del concurs-oposició restringit per a l'accés a la condició de funcionari d'aquestes  places de personal laboral fix del Consell Comarcal Fix

Obert el termini fins al 16 de novembre de 2018 per a la tramitació dels forfets de temporada 2018-19 per als veïns/es del Pallars Sobirà.

Llegir tot...

Obert el termini fins al 21 de novembre de 2017 per a la

Llegir tot...

Dins el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 17 al 25 de novembre de 2012, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà organitza l’activitat “Dóna una segona vida als teus llibres” amb què es pretén crear un nou servei de reutilització i intercanvi de llibres a les deixalleries de la comarca.

 

Llegir tot...
Llegir tot...

El DOGC núm. 5925 de 21.07.2011 ha publicat la Llei 5/2011, del 19 de juliol, de modificació de la Llei 4/2008, del 24 d’abril, del Llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques.

Llegir tot...

El passat dimecres, dia 4 d’abril, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va publicar la licitació per a la contractació de la cessió del servei d’explotació de les unitats d’allotjament i restauració de què  disposa al Pallars Sobirà, contituïda pels següents lots:

Llegir tot...