Altres

Obert el termini fins al 16 de novembre de 2018 per a la tramitació dels forfets de temporada 2018-19 per als veïns/es del Pallars Sobirà.

Llegir tot...

Obert el termini fins al 21 de novembre de 2017 per a la

Llegir tot...

Dins el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 17 al 25 de novembre de 2012, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà organitza l’activitat “Dóna una segona vida als teus llibres” amb què es pretén crear un nou servei de reutilització i intercanvi de llibres a les deixalleries de la comarca.

 

Llegir tot...
Llegir tot...

El DOGC núm. 5925 de 21.07.2011 ha publicat la Llei 5/2011, del 19 de juliol, de modificació de la Llei 4/2008, del 24 d’abril, del Llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques.

Llegir tot...

El passat dimecres, dia 4 d’abril, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va publicar la licitació per a la contractació de la cessió del servei d’explotació de les unitats d’allotjament i restauració de què  disposa al Pallars Sobirà, contituïda pels següents lots:

Llegir tot...

PUBLICACIÓ DEL CALENDARI D'OBERTURA DELS ESTABLIMENTS COMERCIALS EN DIUMENGE I FESTIUS PER A L'ANY 2011 APROVAT PEL DEPARTAMENT D'INNOVACIÓ, UNIVERSITATS I EMPRESA.

L'AGÈNCIA CATALANA DE CONSUM CONVOCA EL CONCURS "CONSUMÒPOLIS" PER A TOTES LES ESCOLES I INSTITUTS DE SECUNDÀRIA.

EL CONCURS PRETÈN QUE ELS NENS I NENES I ELS NOIS I NOIES DE TOT EL TERRITORI CATALÀ PARTICIPIN PRESENTANT UN TREBALL, O ACTIVITAT AMB CONTINGUT DE CONSUM.

 ** Per a més informació, us adjuntem la fitxa resum amb el contingut del concurs.